Metalen dakplaten met isolatie

Metalen dakbeplating wordt met name in de utiliteitsbouw en agrarische bouw veelvuldig toegepast. Cladding Team Holland adviseert u bij de keuze voor het juiste materiaaltype en zorgt voor een vakkundige montage die ook op esthetisch niveau uitblinkt.

Uw persoonlijke adviseur in dakbeplating

Bent u op zoek naar een specialist in dakbeplating? Dan heeft u behoefte aan een partner met verstand van materialen, gebruiksdoelen en prestaties. Een praktische alleskunner die met u meedenkt en alternatieven voorstelt wanneer dat nodig is. Maar ook iemand die kritisch durft te zijn en zorgt voor een buitengewoon secure afwerking. Daarom kiest u voor Cladding Team Holland. Want wij leveren niet zomaar dakbeplating, wij leveren topwerk!

Aangepast aan uw wensen

Is de uitstraling van uw pand minder relevant en heeft u met name behoefte aan goedkope dakbeplating die snel ligt? Of is esthetiek juist zeer belangrijk en wilt u dakbeplating die een zeer hoge isolatiewaarde heeft? Wij hebben voor elke wens de juiste oplossing. In een persoonlijk gesprek of prijsaanbod leggen wij u graag uit wat de voor- en nadelen van de verschillende varianten zijn en welke soort dakbeplating in uw situatie de juiste keuze is.

Tál van mogelijkheden

Bij de keuze voor dakbeplating heeft u keuze uit verschillende materiaaltypen. Daarbij kunt u denken aan de volgende variaties:

  • Warm dak
  • Koud dak
  • Sandwichdak
  • Opbouwdak
  • Felsdak

In de praktijk zien we helaas nogal eens dat in het verleden verkeerde materiaalkeuzes zijn gemaakt. Dit zorgt voor condensvorming, warmteverlies, brandgevoeligheid of storende akoestiek. Daarom worden we graag vroegtijdig bij het bouwtraject betrokken zodat we een adviserende rol kunnen vervullen. Zo kunt u nog jarenlang van uw dak genieten.