Project De Wiltsangh Nunspeet

We bevinden ons momenteel in Nunspeet, waar bij het sportcentrum ‘De Wiltsangh’ een nieuwe sporthal is gebouwd, met aan de andere zijde een zwembad.

Wat dit project bijzonder maakt, is vooral de esthetische uitstraling van de gevelbekleding. Deze gevelplaten zijn op een unieke manier geïnstalleerd, zowel in positieve als negatieve vorm, en zelfs ondersteboven, wat een uitdaging vormde bij de montage. Desondanks slaagden we erin om het ontwerp van de architect nauwgezet te volgen.

Wat het product extra bijzonder maakt, is dat het asymmetrisch is en het profiel zelfs in spiegelbeeld geproduceerd kan worden. De toegepaste coating is een zachte PVDF-coating die bij zonlicht een prachtige glans geeft, wat samen met de gevelplaten voor een uniek effect zorgt. Het product is met name geschikt voor utiliteitsbouw, zoals sporthallen, zwembaden, scholen, appartementencomplexen en woningbouw.

Dit project bracht twee uitdagingen met zich mee.

  • Allereerst was er de complexiteit van de gevelplaatinstallatie, met vier verschillende methoden zoals voorgesteld door de architect.
  • Ten tweede moesten we ervoor zorgen dat het zwembadklimaat behouden bleef en dat er geen condensatie of vochtproblemen ontstonden.

Samenwerken met onze partners, waarmee we al tientallen jaren ervaring hebben, was cruciaal voor het succes van dit project.

Wij zijn trots op ons vermogen als relatief jong bedrijf om complexe projecten op een deskundige manier uit te voeren, tot tevredenheid van onze opdrachtgever, de aannemer, en de gemeente Nunspeet.

Video De Wiltsangh Nunspeet

Project Boss Overgooi Almere

Video Boss Overgooi Almere

Project Eemsdelta Campus Appingedam

Het Eemsdelta Campus-project in Appingedam betreft de bekleding van de wanden en het dak. Hoewel we gebruik hebben gemaakt van eenvoudige materialen, hebben we gestreefd naar een hoog architectonisch niveau.

Voor de dak- en gevelbekleding hebben we aluminium en klikfels profielen gebruikt, met keuze uit drie verschillende kleuren met een analytische uitstraling. Het bijzondere is dat deze gevelbekleding specifiek is ontwikkeld voor dit project, waardoor het een unieke uitstraling heeft.

We zijn trots op het feit dat we met dit project een architectonisch hoogwaardig resultaat hebben behaald, en we zijn zeer tevreden over de effici├źnte logistieke processen die zijn uitgevoerd door Cladding Team Holland.

Video Eemsdelta Campus Appingedam