architectonische bouwoplossing

Uw bedrijfspand of loods is een belangrijk visitekaartje. Dat vraagt om gevelbeplating met een representatieve uitstraling.  Bovendien wilt u zo lang mogelijk van uw investering genieten. Daarom heeft u behoefte aan kwalitatief hoogwaardige gevelbeplating, op de juiste manier gemonteerd en afgestemd op uw gebruiksdoel en situatie.

Advies in gevelbeplating

Bij de selectie van gevelbeplating voor uw bedrijfspand of loods zijn twee factoren van belang: de uitstraling en de materiaalkeuze. Als het gaat om de uitstraling heeft u keuze uit verschillende kleuren en coatings. Zo creëert u een uitstraling die past bij uw pand en uw bedrijfsidentiteit. Uiteindelijk is de keuze voor het materiaal geheel afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden en uw locatie. Wij adviseren u graag welk type beplating en bijbehorende coating u het beste kunt kiezen.

Voordelen enkelwandige beplating:

  • Relatief lage kosten
  • Niet geïsoleerd
  • Lichte beplating

Voordelen sandwichbeplating:

  • Volledig geïsoleerd
  • Snelle montage
  • Ook leverbaar met geluidsabsorptie

Standaard gevelbeplating en maatwerk

U heeft bij ons keuze uit diverse soorten gevelbeplating. Daarbij kunt u denken aan: sandwichbeplating met verschillende profileringen, golfplaten en trapezium beplating. Al deze varianten zijn leverbaar in verschillende diktes en kleuren.

Aangepast aan uw wensen

Is de uitstraling van uw pand minder belangrijk en heeft u juist behoefte aan goedkope gevelbeplating die snel geïnstalleerd is? Dan zorgen wij voor een eenvoudige en betaalbare oplossing! Heeft u een unieke wens? Ook dan zijn wij uw partij. Samen met ons inkoopteam creëren wij een innovatieve oplossing op maat voor u. En als iets niet te koop is bij de grote producent, dan maken wij het zelf.

geisoleerde stalen gevelbeplating
geisoleerde wandpanelen
sandwichpanelen gevelplaat
geisoleerde golfplaten