Cladding Team Holland - Kerstvakantie gesloten van 22 december 2023 t/m 7 januari 2024

Het is een mooi jaar geweest met geweldige projecten. Een aantal hiervan hebben wij al laten zien op onze socials en op onze website. Voor 2024 staan er weer mooie projecten op onze planning.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen. Vanaf vrijdag 22 december zijn wij gesloten. We zien jullie graag weer in 2024, vanaf maandag 8 januari zijn wij weer aanwezig.

Fijne feestdagen!

Cladding Team Holland biedt een totaaloplossing voor dak- en geveltechniek in de agrarische bouw en utiliteitsbouw. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waaraan hoogwaardige dak- en gevelbeplating moet voldoen. We ontzorgen u volledig en geven betrouwbaar en vakkundig advies. De moeilijkste projecten zijn voor ons een welkome uitdaging!

Cladding Team Holland in Hoogeveen

Wat doen wij?

Cladding Team Holland levert en monteert stalen dak- en wandbeplating voor diverse projecten in de agrarische bouw of utiliteitsbouw. U profiteert bij ons van één vast aanspreekpunt die alles voor u regelt; van rekenwerk en tekenwerk tot vakkundige montage. Naast de realisatie van nieuwe bedrijfshallen zijn wij ook gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties. We kunnen de meest uiteenlopende gebouwen voor u realiseren, of het nu gaat om een compleet bouwproject, de renovatie van een bedrijfskantoor of de realisatie van uw stal.

Kwalitatief hoogwaardige montage

Cladding Team Holland heeft ruimt 25 jaar ervaring op het gebied van dak- en gevelbeplating. Zowel montage als renovatiewerk zijn voor ons dagelijkse kost. Dat ziet u terug in een snelle en efficiënte montage, met oog voor detail. Het liefst houden we ons bezig met projecten die nét iets meer inzicht vereisen. Hoe groter de uitdaging; hoe enthousiaster wij ervan worden!

Wie zijn wij?

We zijn een jong familiebedrijf, met jarenlange ervaring in de sector. Wat eerst begon met een algemeen dienstverband, groeide uit tot een eigen bedrijf onder de naam Cladding Team Holland.  Het bedrijf wordt gerund door Klaas Salomons en zijn vrouw Astrid. Klaas is de specialist en de praktische man. Hij houdt zich met name bezig met het adviseren van de klant en het begeleiden van de bouw. Astrid is de vrouw van de cijfers en het papierwerk. Het reken- en tekenwerk pakken we op in samenwerking met gewaardeerde partners. Ons belangrijkste motto? Een duurzame relatie opbouwen met onze opdrachtgevers. Dit doen we met heldere en korte communicatielijnen, het beste advies, eerlijke prijzen én een subliem afwerkingsniveau.

Een veelzijdige partij die met u meedenkt

Cladding Team Holland is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe). Vanuit deze centrale ligging coördineren we projecten door heel Nederland. Daarnaast zijn we regelmatig werkzaam in België, Duitsland en Engeland. Uw persoonlijke projectleider is uw vaste aanspreekpunt vóór, tijdens en na de bouw. Hij houdt nauwlettend toezicht op het verloop en grijpt zo nodig tijdig in. Onze meerwaarde? Creativiteit en eerlijk advies. We kijken naar uw situatie, inventariseren eventuele risico’s en komen zelf met creatieve oplossingen als uw situatie daarom vraagt. Bovendien kijken we niet alleen hoe het project nu tot stand moet komen, maar ook hoe het project er over een aantal jaren bij moet staan. Zo weten we elk project tot een succes te maken en heeft u zo lang mogelijk profijt van uw investering!