geisoleerde sandwich beplating

De montage van dak- of gevelbeplating is een essentieel onderdeel van uw bouw- of renovatietraject. Een kundige werkwijze met perfecte voorbereiding en montage mag daarom niet ontbreken. Wij werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen metalen gevels en daken en monteren op basis van de VCA-regels. Zo garanderen we een duurzaam en esthetisch verantwoord eindresultaat, die voldoet aan richtlijnen van Dumebo DWS.

Dakbeplating monteren

De montage van dakbeplating is voor ons dagelijkse kost. Veel van deze dakbeplating monteren we in de utiliteitsbouw of agrobouw. Dit kunnen renovaties zijn, of nieuwe projecten. Ons assortiment met dakbeplating heeft bovendien als voordeel dat het zich snel en eenvoudig laat monteren. Ook grote projecten worden zo snel mogelijk uitgevoerd, zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. Want uiteindelijk is één ding het belangrijkst; dat het eindresultaat volledig naar wens is!

Gevelbeplating monteren

Het monteren van gevelbeplating is onze tweede specialisatie. Wij hebben verschillende soorten gevelbeplating in ons assortiment, zoals enkele wandplaten of opbouwsystemen met een binnendoos, isolatie en een buitenplaat. Daarnaast zijn sandwichsystemen een populaire keuze onder onze opdrachtgevers. Daarnaast geven we advies en dragen we zorg voor de uiteindelijke montage. En dat doen we snel en goed. Want alleen het beste eindresultaat is volgens ons goed genoeg.