renoveren van gevelplaten

Cladding Team Holland heeft een schat aan ervaring op het gebied van dak- en gevelrenovatie. We voorzien bestaande gevels en/of daken van nieuwe beplating, zodat een hogere isolatiewaarde of betere uitstraling ontstaat. Indien gewenst met behoud van de originele uitstraling of juist met een verrassend nieuw design.

Renovatie van wand –en gevelbeplating

Wij zijn specialist in complete gevelrenovaties. Het vervangen van gevelbeplating wordt veelal vanuit een duurzaam oogpunt gedaan. Dat vraagt om een goede montage, zodat u ongemakken in de toekomst kunt voorkomen. Daarbij kunt u denken aan kou, warmte of vocht. Met behulp van onze vakkundige montage garanderen wij een langdurige kwaliteit. Bovendien bent u verzekerd van jarenlange praktijkervaring, waardoor de montage van uw dak- of gevelbeplating een optimale duurzaamheid behaalt.

Complete dakrenovatie

Cladding Team Holland biedt tevens diverse oplossingen voor de renovatie van uw dakbeplating. Het renoveren van uw dakbeplating doen we in drie vaste stappen. Of het nu gaat om een dak van 100m² of 20.000m², om agrarische bouw of utiliteitsbouw; wij regelen uw complete dakrenovatie van A tot Z.

Waarom zou u kiezen voor dak- of gevelrenovatie?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor renovatie van uw dak of gevel. Veel klanten kiezen voor deze optie vanwege de volgende voordelen:

  • Voordelige manier op gebouw te upgraden
  • Mogelijkheid om het gebouw van een goed isolatiepakket te voorzien

Wilt u weten of dak- of gevelrenovatie ook in uw geval een slimme keuze is? Laat u door ons informeren!

Stappen dakrenovatie

Stap 1: Inventarisatie

Dakrenovatie begint met een goede inventarisatie van uw wensen. Daarnaast is het belangrijk om de staat van uw huidige dak te bekijken.  Is er bijvoorbeeld asbest gebruikt en hoe ziet het huidige materiaal eruit? Deze inventarisatie vormt de basis voor een goede analyse en plan van aanpak.

Stap 2: Sanering

Als er sprake is van asbest kunt u zelf een partij voor asbestsanering inschakelen of gebruikmaken van een van onze partners. Dan verzorgen wij de sloopmelding bij de gemeente voor u.

Stap 3: Montage

Tot slot monteren wij het nieuwe dak. Dat doen we snel, kundig en met oog voor detail. Wilt u tijdens de renovatie nog andere werkzaamheden laten uitvoeren of iets wijzigen? Geen probleem, in overleg is alles mogelijk.

sandwichpanelen voor renovatie

Oude situatie

oud project van Cladding Team Holland

Oude situatie

Sandwichpanelen na renovatie

Nieuwe situatie

project na gevelplaat renovatie door Cladding Team Holland

Nieuwe situatie